El Casal Popular de Rubí presenta el llibre del Centenari

L'obra, que repassa els 100 anys de l'entitat amb un gran recull d'imatges, serà presentada aquest dissabte

Redacció
15 de novembre del 2021
Actualitzat a les 12:33h

Aquest 2021, el Casal Popular de Rubí celebra el seu centenari. Són 100 anys d'un equipament referent i indispensable per la promoció de la cultura a la ciutat que ara han quedat recollits al llibreCasal Popular 1921-2021, cent anys de cultura a Rubí. Ara, l'entitat obrirà les portes del seu local per donar a conèixer l'obra. Serà aquest dissabte, 20 de novembre.

Aquell dia, a partir de les 19 h, el Casal Popular serà escenari d'una gran presentació de l'obra. Hi participaran el seu autor. Enric Escofet, l'alcaldessa, Ana María Martínez, el rector de la Parròquia de Sant Pere, Joaquim Meseguer, i la presidenta del Casal Popular, Montserrat Comella. Abans d'acabar, l'Obrador Coral de Rubí oferirà un concert. Les persones interessades poden aconseguir entrades gratuïtes en aquest enllaç.

Es tracta d'una obra amb una gran presència d'imatges que repassa els inicis i trajectòria del Casal, amb anècdotes i els episodis més destacats. Tot i que es pot adquirir des de l'1 d'octubre en aquest enllaç, els llibres no arribaran a les mans dels compradors fins al dia de la seva presentació.

 
Aquell mateix dia es podran adquirir exemplars del llibre, mentre que les persones que l'hagin reservat, el rebran aleshores. Les persones que el tinguin reservat i no assisteixin a l'acte el rebran als seus domicilis. Les ofertes van dels 24 als 40 euros, en funció dels complements que s'afegeixin al llibre, com entrades pels Pastorets o objectes commemoratius.