Mercadona obrirà un supermercat «eficient» a Can Sant Joan

INCASÒL ven a la companyia valenciana una parcel·la de 5.536 metres quadrats

L'establiment tindrà una superfície d'uns 1.700 metres quadrats.
L'establiment tindrà una superfície d'uns 1.700 metres quadrats. | Arxiu
Redacció
30 de novembre del 2021
Actualitzat a les 20:27h
L'Institut Català del Sòl (INCASÒL), propietari dels terrenys del sector Ampliació de Can Sant Joan, ha venut una parcel·la a l'empresa Mercadona, que en un futur hi obrirà un supermercat. El solar té una superfície de 5.536 metres quadrats on l'empresa valenciana preveu obrir un nou local de 1.700 metres quadrats.

Segons ha pogut confirmar RubíTV, l'espai venut es troba al costat del barri Vint-i-cinc de setembre de Rubí, lluny dels terrenys del Camp de Golf abandonat de Can Sant Joan.

L'establiment aplicarà el nou model de botiga eficient, una generació de supermercats que permetrà reduir en un 40% el consum energètic respecte als d'una botiga convencional. Aquest local, que suposarà una inversió de 5,6 milions d'euros per a Mercadona, es preveu que obri les portes l'últim trimestre del 2022.

El sector Ampliació de Can Sant Joan es troba a tocar de la B-30 i al costat d'un dels sectors d'activitat econòmica amb més prestigi de Catalunya, amb presència de grans companyies com Deutsche Bank, Roche, Hewlett Packard, Catalana-Occidente o Banc de Sabadell.

A banda de la recentment venuda, INCASÒL compta amb una parcel·la disponible en aquesta zona, amb un total de 1.241 metres quadrats de sostre, oberts a usos privats comercials, oficines, hotelers, esportius, sanitaris o educatius, entre d'altres.