El Pàdel Indoor Rubí, campió estatal de lligues autonòmiques

Els rubinencs posen la guinda després d'aconseguir dos ascensos a la Lliga Catalana enguany

Els integrants de l'equip rubinenc celebren el títol aconseguit a València.
Els integrants de l'equip rubinenc celebren el títol aconseguit a València. | Federació Catalana de Pàdelt
Redacció
30 de novembre del 2021

El Pàdel Indoor Rubí s'ha proclamat aquest cap de setmana campió de la primera Copa de Lligues Autonòmiques, en què han participat 85 equips d'arreu de l'Estat. A banda dels rubinencs, hi havia cinc clubs catalans: el CT Reus Monterols, el Global Pàdel Sports, l'Augusta Pàdel by Marta Marrero, el CUB Sports Centre i el Reial Club de Polo.

La competició, celebrada a València, va provar l'entrega dels equips catalans, però l'èxit més gran ha estat pel Pàdel Indoor Rubí, que es va proclamar campió de la quarta categoria masculina. El club va derrotar al BI-Pàdel a quarts, al Pàdel FIT Aranda a semifinals, i al PSM Pasabolas Fantasy a la final, a tots ells per un resultat de dos sets a un.

Després del triomf, el capità de l'equip rubinenc, Christian Velasquez, mostrava la seva satisfacció pel triomf aconseguit a quarta categoria masculina gràcies a un grup "molt bo tant dins com a fora de la pista". A més, remarcava el paper de l'expedició de més de 50 persones que es van desplaçar a la capital del Túria, entre familiars i aficionats. Aquesta victòria se suma als dos ascensos aconseguits pel club a Lliga Catalana, i serveix per acabar un any "històric" per a l'entitat, tal com el qualificava Velasquez.

Pel que fa a la resta d'equips catalans, a primera categoria masculina el CUB Sports Centre es va quedar a les portes de la final. El conjunt cambrilenc va caure en semifinals per 1-2 davant del Pàdel Zaragoza 2010. A segona masculina el Reial Club de Polo de Barcelona va proclamar-se campió de la Fase de Consolació en derrotar a la final per 3-0 al Club Cordillera.