1 de 10
FGC

FGC tindrà servei ininterromput per Cap d'Any a les línies del Vallès

Els trajectes de Terrassa-Barcelona i Sabadell-Barcelona, juntament amb els de l'Àrea Metropolitana, també romandràn operatius el 24 de desembre fins les 23.00 h, el dia de Nadal a les 2.00 h i San Esteve a les 00:00

Un comboi de FGC entrant a Terrassa. | Gala Espín
per Y.C., Terrassa, Catalunya | 23 de desembre de 2021 a les 11:50 |
Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha anunciat la modificació dels seus horaris per tal d'adaptar-los a la "demanda" associada a les Festes de Nadal de 2021. Les línies del servei s'ajustaran a les característiques d'aquestes dates amb l'objectiu de fomentar-ne l'ús del transport públic i la mobilitat sostenible.

D'aquesta manera, a la vigília de Nadal el servei finalitzarà a les 23 h. Per Nadal la circulació romandrà operativa fins a les 02 h i per Sant Esteve, a les 00 h. Per Cap d'Any, el servei serà ininterromput durant tota la nit a les línies S1 (Terrassa), S2 (Sabadell), L6 (Sarrià), L7 (Av. Tibidabo), L12 (Reina Elisenda) i L8 (Molí Nou). L'any passat -a causa de les limitacions de la pandèmia- els festius a Catalunya van veure's condicionats pel toc de queda instaurat a la 01.30. Els horaris del transport públic en aquells moments es van haver de modificar a tan sols el dia 24 a les 23 h i el dia 31 fins a la 01 h.


Les línies Barcelona-Vallès tindran sortida cada 45 minuts en la franja nocturna del 31 de desembre a l'1 de gener. Pel que fa a les línies urbanes (L6, L12 i L7) i a la ruta Llobregat-Anoia, la freqüència de pas serà de 20 minuts.

Les característiques del servei que oferirà FGC durant les festes de Nadal poden consultar-se a la web de la companyia, a l'aplicació per a mòbils i a les vitrines informatives de les estacions, així com trucant al 012.
 

 

Participació