1 de 10
FESTIUS 2022

El calendari laboral de Rubí del 2022 tindrà 14 festius: quan es podrà fer pont?

Consulteu aquí els dies que no s'haurà de treballar a Rubí

El calendari del 2022 permet fer pont per Sant Joan. | Pexels
per NacióDigital, Barcelona, Catalunya | 3 de gener de 2022 a les 08:59 |
Aquest article es va publicar originalment el 3 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'any 2022 tindrà 12 dies laborables que seran festius a Espanya, dels quals 8 són comuns a totes les comunitats autònomes, segons el calendari laboral elaborat pel Ministeri de Treball i publicat fa unes setmanes pel Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

A Catalunya n'hi ha dos que cauen en divendres i tres en dilluns, que permetran allargar el cap de setmana; mentre que hi ha tres dijous i dos dimarts festius, que part dels treballadors podrien aprofitar per fer pont.


D'aquests 12 dies, set són festes estatals no substituïbles: Any Nou, Divendres Sant, Assumpció de la Verge, Festa Nacional d'Espanya, Tots Sants, Dia de la Constitució Espanyola i la Puríssima. A més d'aquests set festius, totes les comunitats celebraran Reis (6 de gener). 

L'any 2022 cau en diumenge la Festa del Treball (1 de maig). També són festius a Catalunya els dies 6 i 24 de juny i el 26 de desembre. La Diada (11 de setembre) i el dia de Nadal (25 de desembre) no apareixen com a dies festius aquest any perquè coincideixen amb diumenge.


Aquests són els dies festius a Catalunya el 2022, als quals cal sumar els dos festius locals, que decideixen els ajuntaments, no són recuperables i es poden consultar per municipi aquí:

Dissabte 1 de gener (Cap d'any)
Dijous 6 de gener (Epifania del Senyor)
Divendres 15 d'abril (Divendres Sant)
Dilluns 18 d'abril (Dilluns de Pasqua)
Dijous 6 de juny (segona Pasqua)
Divendres 24 de juny (Sant Joan)
Dimecres 29 de juny (festa local)
Dimecres 30 de juny (festa local)
Dilluns 15 d'agost (Assumpció de la Verge)
Dimecres 12 d'octubre (Festa Nacional d'Espanya)
Dimarts 1 de novembre (Tots Sants)
Dimarts 6 de desembre (la Constitució)
Dijous 8 de desembre (la Puríssima)
Dilluns 26 de desembre (Sant Esteve)


Altres notícies que et poden interessar

 

 

Participació