Societat

S'instal·la el primer parc de cal·listènia a Rubí

Els usuaris poden consultar com fer servir els aparells del circuit en un panell informatiu

per Carlos Paños, Rubí, Catalunya | 18 de gener de 2022 a les 17:14 |
El parc de cal·listènia té com a objectiu incentivar i gaudir de l'esport | Ajuntament de Rubí
Des del dimarts 18 de gener, Rubí ja compta amb el primer parc de cal·listènia a la ciutat situat al carrer de Marconi, al barri del Vint-i-cinc de Setembre. El cost total del projecte ha estat de 26.809 euros i té com a objectiu incentivar i gaudir de l'esport.

El circuit compta amb tres barres de dominades, una barra transversal amb anelles, una barra transversal amb corda de trepar, una barra de flexions, un banc d'abdominals inclinat, entre d'altres.


Tots aquests aparells han estat muntats sobre un terra de seguretat de cautxú i els usuaris poden consultar com fer-los servir en un panell informatiu que es troba al costat.

La cal·listènia és una modalitat d'entrenament físic que busca treballar els moviments dels grups musculars utilitzant com a única resistència o càrrega el pes del mateix cos.


Durant la visita a les instal·lacions l'alcaldessa, Ana María Martínez, ha assenyalat que l'equipament complementa el parc de salut que ja existeix en aquesta mateixa zona i dona resposta a una demanda creixent a la ciutat, sobretot entre el jovent.
 

 

Participació