Millores acústiques a la pista Francesc Calvo

L'Ajuntament ha instal·lat panells acústics a la zona de les graderies

La pista Francesc Calvo, a Les Torres
La pista Francesc Calvo, a Les Torres | Localpres
Marta Casas
25 de gener del 2022
Actualitzat a les 16:46h
L'Ajuntament de Rubí ha dut a terme, en les últimes setmanes, millores acústiques a la pista poliesportiva Francesc Calvo amb l'objectiu de reduir les molèsties al veïnat durant els entrenaments i partits que s'hi disputen. Concretament, s'han col·locat panells fonoabsorbents a la zona de les graderies i en els pròxims mesos està previst que s'ampliïn.

Així, el Consistori respon a les queixes expressades per l'associació de veïns Les Torres-Rubí 2000 i altres residents de la zona que, des de fa anys, expressen el seu malestar pels alts nivells de soroll que produeix l'activitat esportiva que es realitza en aquesta pista. Un estudi acústic fet per una empresa especialitzada va confirmar que els principals focus de les molèsties eren l'impacte dels discs d'hoquei a la tanca esportiva i també els crits de les persones que acompanyen i donen suport als equips.

La instal·lació de panells acústics a la zona de la graderia, que es va executar al mes de desembre, ha tingut un cost de 20.000 euros. A més d'ampliar la col·locació de panells a altres punts de la graderia i les cantonades de l'equipament, es planteja substituir el paviment de la zona reservada al públic per plaques de fusta i revestir el fons de la tanca amb material fonoabsorbent.