Pol Espinosa i Helena Moragas, guanyadors de la VI Duatló de Rubí

La prova va comptar amb la participació de 260 atletes

Els participants del CN Rubí a la VI Duatló de Rubí | CN Rubí
Redacció
21 de març del 2019
Actualitzat a les 11:55h
Aquest diumenge es va celebrar la VI Duatló de Rubí, amb una àmplia representació del club amfitrió, el CN Rubí. L'edició d'enguany ha tornat a ser en modalitat sprint, i formava part de la Copa Catalana.

La prova va comptar amb 260 participants, i els guanyadors van ser Pol Espinosa Valero, del CN Banyoles, i Helena Moragas Molina, del Fasttriatlon CN Montjuïc.

Pel què fa als triatletes del CN Rubí, destaca la 4a posició de Marisol Almeida en la categoria V2F, 24a a la general; i l'11a d'Andrea Celada en categoria absoluta, 31a en la classificació general. En la categoria masculina, Ferran Garrocho va aconseguir la 12a posició en categoria cadet, 124a a la general; Edu González va ser 4t en la categoria sub-23, 30è a la general; i Gerardo Blanco va assolir la 13a posició en categoria V2M i la 163a a la general.

La prova, organitzada conjuntament entre el CN Rubí i l'Ajuntament, va ser presenciada per molta gent al carrer, i va comptar amb la col·laboració de més de 150 voluntaris i voluntàries i el suport de la policia local, Protecció Civil i diverses entitats de la ciutat.