1 de 10
teatre

El clàssic de Beckett «Final de partida» arriba a Rubí aquest divendres

Dirigida per Sergi Belbel i interpretada per actors de renom dins de l'escena catalana: Jordi Boixaderas, Jordi Bosch, Jordi Banacolocha i Margarita Minguillón

Imatge de l'obra de Samuel Beckett | Teatre Romea
per RubiTV.cat, Rubí, Catalunya | 28 de febrer de 2022 a les 19:30 |
Aquest article es va publicar originalment el 28 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El teatre municipal La Sala acollirà aquest divendres l'obra Final de partidal'adaptació de l'homònim de Samuel Beckett, dirigida per Sergi Belbel i interpretada per actors de renom dins de l'escena catalana: Jordi Boixaderas, Jordi Bosch, Jordi Banacolocha i Margarita Minguillón

La història explica la relació de dos homes, confinats en una habitació amb dues finestres, amb el món exterior sense vida. Hamm, un invàlid cec, i Clov, un home coix i hiperactiu, hi passen el temps discutint. Els acompanyen els vells progenitors de Hamm, Nagg i Nell, que viuen dins de dos cubells d'escombraries. 

Les entrades per a l'obra, programada a les 20h, es poden adquirir per 20 euros a la web de gestió d'entrades d'esdeveniments del teatre municipal.

 

Participació