1 de 10
8 de març

Èxit de la I Cursa de la Dona de Rubí

El Cros Escolar, que s'ha celebrat el mateix matí, ha comptat amb 613 participants

La I Cursa de la Dona ha comptat amb 450 participants | Marta Casas
per Marta Casas, Rubí, Catalunya | 21 de març de 2022 a les 11:18 |
El parc de Ca n'Oriol ha pogut acollir aquest diumenge la primera edició de la Cursa de la Dona, que s'ha pogut celebrar dos anys després que es programés per primera vegada el març del 2020, i que la pandèmia hagi obligat a suspendre-la tant el 2020 com el 2021. I ha estat tot un èxit: ha comptat amb 450 participants, majoritàriament dones, tot i que alguns homes també han volgut mostrar el seu suport a l'esport femení prenent part de la iniciativa.
 


Dones de totes les edats, representants de partits polítics, membres de clubs d'atletisme... han recorregut els 3.300 metres de la cursa. Les tres primeres classificades han rebut un trofeu i una motxilla, i les que han quedat entre el quart i el desè lloc, una cantimplora metàl·lica i una bossa de cordes.
 

Participants a la I Cursa de la Dona Foto: Marta Casas


Nou èxit del Cros Escolar en la seva 42a edició


El Cros Escolar, que enguany arribava a la seva 42a edició, ha tornat a ser un èxit de participació de nens i nenes de diversos centres educatius de Rubí: fins a 613 atletes, entre escolars i adults a la categoria Open, s'han inscrit a participar en les diverses proves que s'han disputat al llarg de tot el matí. Tot un èxit de participació després de dos anys d'absència a causa de la pandèmia. 

 

Participació