1 de 10
color week

Suspesa la R-Outlet d'aquest dissabte a causa de la previsió de pluja

Ja és la segona vegada que s'ha de postposar l'activitat

Una jornada de comerç al carrer de Rubí | Localpres
per RubiTV.cat, Rubí, Catalunya | 25 de març de 2022 a les 10:25 |
Aquest article es va publicar originalment el 25 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La R-Outlet no es podrà celebrar aquest dissabte a causa de la previsió de pluja. La jornada de comerç al carrer, que ja es va haver de postposar al mes d'octubre, haurà de tornar a esperar. Previsiblement, es traslladarà al dia 2 d'abril.Una quarantena de comerciants havien previst instal·lar les seves parades davant de les seves botigues a l'illa de vianants per mostrar els seus productes i trobar-se amb la ciutadania; també alguns comerços que no són físicament a l'illa, però als quals se'ls ha habilitat un espai.

També han quedat suspeses, per tant, les activitats de dinamització - tallers infantils, una banda de música i tallers d'art a càrrec de l'edRa - que s'havien previst.


La COLOR Week inclou una altra proposta comercial: del 21 al 27 de març, la compra en línia a través de www.mercatderubi.cat, la compra presencial al Mercat amb servei a domicili i el servei Click & Collect no tindrà costos d’enviament amb una compra mínima de 20 euros

 

Participació