Arriba la 20a edició de la Cursa de Muntanya de Rubí

Torna una de les activitats més emblemàtiques del Centre Excursionista de Rubí, després de dos anys d'absència

La Cursa no es pot celebrar des de l'any 2019
La Cursa no es pot celebrar des de l'any 2019 | CER
Redacció
23 de març del 2022
Actualitzat el 25 de març a les 14:57h
El Centre Excursionista de Rubí torna a organitzar la Cursa de Muntanya, una de les seves activitats més emblemàtiques, després de dos anys en què la pandèmia no ha permès celebrar-la. Així, aquest any arriba la 20a edició d'aquesta activitat. Les inscripcions per a la cursa, que serà el pròxim 8 de maig, ja estan obertes.

Les inscripcions són obertes a tothom, a un preu de 15 euros, 10 per als socis del CER. Pel que fa a la cursa infantil, que es desenvolupa paral·lelament, les inscripcions són gratuïtes i es fan al mateix lloc de la sortida.

Des de l'any 2012, el recorregut - d'11,5 km amb 350m de desnivell positiu acumulat - es fa per la zona de Can Roig amb punt de sortida (9.30h) i arribada al pavelló poliesportiu La Llana. En els últims anys s'han anat fent modificacions en tot el recorregut per fer-lo més atractiu. Dies abans de la prova, els responsables del Centre Excursionista marquen el recorregut convenientment.

La Cursa es cronometra amb un xip, que serà proporcionat per l'organització en el moment de recollir el dorsal. Tots els participants que acabin la cursa tindran com a obsequi una samarreta tècnica de trail, un entrepà de botifarra i una bossa del corredor.