Justo Molinero porta «La tercera juventud» a La Sala

Diumenge es podrà gaudir de "KLÉ", amb la col·laboració de La Xarxa

Un espectacle de Justo Molinero
Un espectacle de Justo Molinero | TeleTaxi
Redacció
01 d'abril del 2022
Actualitzat el 02 d'abril a les 8:26h
El teatre municipal La Sala acollirà aquest dissabte l'obra La tercera juventud, protagonitzada pel conegut Justo Molinero, que reuneix un grup variat d'amics i professionals de Radio TeleTaxi en una companyia de teatre, Los Descastaos, que té l'objectiu d'acostar-se als oients de la ràdio amb grans dosis d'humor directe, quotidià i costumista.

Les entrades per aquesta obra es poden comprar a través de la taquilla del teatre municipal, però també n'hi ha disponibles a través de la web de Ràdio TeleTaxi, a un preu general de 30 euros. 

Pel que fa a diumenge, la companyia Addaura Teatre Visual portarà, de la mà de La Xarxa, l'espectacle KLÉ, que s'endinsa en el món de l'artista suís Paul Klee a través de la dansa, la màgia, la manipulació d'objectes, els titelles, la tecnologia i el teatre amb llum negre. Comptarà amb l'actuació en directe de Vassil Lambrinov, violinista de Blaumut. Les entrades es poden adquirir per 6 euros - 5, per a socis de La Xarxa - a la plataforma de venda del teatre.