1 de 10
guerra a ucraïna

El grup de teatre de Ca n'Alzamora representarà «Soul» en benefici de les víctimes de la guerra d'Ucraïna

L'acte es fa a través de la Creu Roja, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Rubí

L'obra es podrà veure a La Sala | Marta Casas
per RubiTV.cat, 21 d'abril de 2022 a les 11:18 |
El grup de teatre de Ca n'Alzamora representarà l'obra Soul al teatre municipal La Sala de Rubí aquest diumenge, 24 d'abril, a les 18h. Soul és la història d'un professor de música que somia amb tocar un grup de jazz, i quan està a punt d'aconseguir-ho pateix un accident que el farà redescobrir el sentit de la vida.

Aquest acte, que es fa a través de la Creu Roja i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Rubí, serà una obra benèfica per ajudar les persones víctimes de la guerra a Ucraïna. Al final de l'obra, es farà entrega d'un xec i Enric Molist, coordinador de Creu Roja Catalunya; i María Calvo, vicepresidenta de la territorial de Rubí-Sant Cugat, parlaran dels projectes que duen a terme. 


El grup de teatre de Ca n'Alzamora és un projecte nascut fa 13 anys per iniciativa de pares i mares de l'escola, que representa obres adaptades a infants. Cada curs es representa una obra diferent i els alumnes hi treballen temes relacionats. 

Les entrades per veure Soul (5 euros) aquest diumenge ja es poden comprar en línia, i també a la taquilla del teatre dijous i divendres de 17h a 20h. També es podran comprar una hora abans de la representació.


Altres notícies que et poden interessar

​​


​​​

 

Participació