Torna la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge

La Rambla del Ferrocarril tornarà a ser l'escenari de la proposta els dies 13, 14 i 15 de maig

La Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge ha estat un èxit de públic en totes les seves edicions
La Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge ha estat un èxit de públic en totes les seves edicions | Localpres
Redacció
09 de maig del 2022
Aquest cap de setmana, Rubí recuperarà la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge, que arriba a la seva setena edició després de dos anys d'absència a causa de la pandèmia. La cita tornarà a ser a la Rambla del Ferrocarril, i comptarà amb 16 productors de cervesa artesana i 6 parades de formatges. A més, hi haurà foodtrucks i parades d'altres tipus d'aliments.

Es tracta d'una de les fires "que més ens han demanat de tornar a fer", com ha explicat l'alcaldessa, Ana María Martínez. I és que totes les edicions han estat un autèntic èxit de públic, en els dos espais que l'han acollida.

La Fira es podrà visitar divendres 13 de maig de 18 a 01 h, dissabte 14 de maig de 12 a 01 h i diumenge 15 de 12 a 21 h.

A més de les parades de cervesa i formatge, hi haurà espais de joc lliure infantils i atraccions, i un acompanyament musical amb un toc molt rubinenc: divendres (21h), Soulgarden i dissabte Blue Funky Mamma (12.30h) i Soak in bleah (20h).

Amb tal de potenciar la relació amb els comerços i la restauració local, la clientela que compri cervesa artesana per més de 10 euros a la Bodega Rosàs i Vinalium, entre el 9 i el 15 de maig; rebrà un val per bescanviar a la Fira per un got oficial. També s'han sumat a aquesta iniciativa gairebé totes les xarxuteries i cansaladeries de la ciutat - totes les del Mercat Municipal i el 90% de les de la resta de la ciutat -, amb la mateixa oferta però amb la compra de formatges.

Finalment, alguns restauradors locals  - L'Artesana, el restaurant Gómez, el Bar Galicia, el Bar Manel i el Kubik són alguns dels que s'hi han adherit - oferiran també un menú especial amb motiu de la Fira que incorporarà un plat o un postre amb cervesa o formatge i permetrà també aconseguir un got oficial.

La Fira serà el preludi de les festes de barri, que es celebraran pràcticament cada cap de setmana fins que arribi el gran esdeveniment, la Festa Major de Sant Pere, ha recordat l'alcaldessa.

16 productors de cervesa artesana
Els 16 cervesers que seran a la fira són: Bertus (Rubí), 27 Club Brewery  (Badalona), L’Estupenda (Sant Cugat del Vallès), Juguetes Perdidos (Argentina); Engorile (Montornès del Vallès), La Canetenca (Canet de Mar), Florestina (La Floresta), Senglars (Sant Cugat del Vallès), Synera (Arenys de Mar), La Cervesera del Poblenou (Barcelona), Barret (Barcelona), La Masovera (Tremp), Quer (Berga), Ebrewine (Horta de Sant Joan), +Malta (Malta) i Comic Beer (Cardedeu).