Juan José Sánchez, triatleta del CN Rubí, campió d'Espanya d'Aquabike

Carlos Pardos aconsegueix una 31a posició en la categoria Open, i una lesió impedeix a Toni Venteo acabar la prova

La triatló s'ha disputat aquest diumenge a Platja d'Aro
La triatló s'ha disputat aquest diumenge a Platja d'Aro | Tradeinn International Triathlon
Redacció
11 de maig del 2022
Actualitzat a la 13:12h
El triatleta del CN Rubí Juan José Sánchez Tebar s'ha proclamat aquest cap de setmana campió d'Espanya d'Aquabike en la categoria 55/59, en el marc de la celebració del Tradeinn Internacional Triathlon Platja d'Aro 2022.

Aquesta competició forma part del campionat d'Espanya de triatló de llarga distància (Ironman) i d'Aquabike - natació i bicicleta.

En la categoria de grups d'edat de llarga distància OpenCarlos Pardos va assolir la 31a posició amb un temps d'11:19:05, mentre que Toni Venteo no va poder acabar la prova, ja que va patir una lesió.