Obert el període de preinscripció a les escoles de música i art de Rubí

Les sol·licituds es podran presentar fins al 29 de maig, i les reclamacions fins al 2 de juny; la llista d'admesos es farà pública el dia 8 de juny

Redacció
13 de maig del 2022
L'Escola municipal de música Pere Burés i l'escola municipal d'art i disseny edRa han obert aquest divendres les preinscripcions per cursar-hi estudis i tallers, que es podran fer fins al pròxim 29 de maig. 

En el cas de l'escola de música, la sol·licitud s'ha de fer per via telemàtica a través d'un formulari a l’apartat de tràmits de la Seu Electrònica, però en casos excepcionals en què això no sigui possible, les persones que ho necessitin podran rebre l'acompanyament necessari enviant un correu a [email protected] o bé trucant al 93 588 70 00 (ext. 6391). 

La preinscripció l'han de fer aquelles persones que no han estat alumnes de l'escola durant el curs 2021-2022. La llista de les sol·licituds es publicarà el 31 de maig, i s'hi podran presentar reclamacions fins al 2 de juny, inclosos.

Com cada any, les sol·licituds de preinscrits amb domicili a Rubí seran les primeres en obtenir la plaça, i es donarà preferència als demandants que ja tenen germans matriculats a l'escola i després, per sorteig. En cas que encara quedessin vacants, es repetirà el procés amb les persones de fora de la ciutat que s'hagin preinscrit. Els admesos es farà pública el 8 de juny, i la matrícula es podrà formalitzar entre el 9 i el 23 de juny.

Pel que fa als tallers d'art i expressió creativa de l'escola edRa, tant els que són adreçats a infants com per als d'adults, el calendari serà el mateix. L'únic que varia és el correu electrònic al qual s'han d'adreçar les reclamacions, si n'hi hagués: [email protected].

L'oferta per al curs 2022-2023 inclou nou tallers per a infants: un de ceràmica (a partir dels 5 anys), quatre d'expressió creativa (amb grups diversos: 4 a 6 anys, 7 a 9 anys, 10 a 12 anys i 13 a 18 anys), un de plàstica i música (7-9 anys), un LABDIB (10-12 anys), ExperimentART (10-13 anys), i Dibuix Digital (a partir de 2n d'ESO).

Pel que fa als adults, a partir de 16 anys, hi haurà tallers de ceràmica, dibuix i pintura i escultura (amb grups de matí i tarda) i de dibuix al natural.