Andrés Medrano: «Governar a Rubí ens ha permès conèixer les limitacions però també les potencialitats»

El candidat a l'alcaldia per En Comú Podem i la número dos, Ànnia Garcia, presenten formalment la seva candidatura a les eleccions municipals de 2023

Andrés Medrano i Ànnia Garcia tornaran a encapçalar la llista d'En Comú Podem
Andrés Medrano i Ànnia Garcia tornaran a encapçalar la llista d'En Comú Podem | Cedida/En Comú Podem
30 de maig del 2022
Actualitzat a les 11:37h
Andrés Medrano, actual portaveu del grup municipal d'En Comú Podem, serà el candidat a l'alcaldia per la mateixa formació a les eleccions municipals del 2023. Així ho va decidir l'assemblea conjunta que van celebrar el passat 23 de maig, que va validar l'única candidatura que es va presentar al procés de primàries, que situarà la també actual regidora Ànnia Garcia com a número 2. Rubí és, així, el primer municipi on la coalició electoral funciona com una sola formació, és a dir que tot el procés de primàries, configuració de la llista i el programa es fa de manera conjunta; una fórmula que els comuns replicaran arreu del territori

L'alcaldable ha agraït la confiança de la militància en la seva candidatura, i ha destacat que estar al govern de Rubí era una opció "arriscada però valenta", i que els ha permès desenvolupar una part del seu programa, a més de "no quedar-se mirant l'espectacle des de la barrera". Així, estant al govern "hem pogut conèixer les limitacions que té l'administració local, però també les potencialitats de Rubí". 

De la seva acció de govern, han destacat la redacció dels plans d'Habitatge i de Benestar Animal, l'augment del verd urbà "multiplicant per deu els arbres plantats", i la influència en el tarannà de certes interlocucions, entre d'altres. 

Els comuns continuaran al govern fins al maig del 2023, sempre que "es mantinguin les circumstàncies actuals", com ha confirmat la regidora Ànnia Garcia. 

El següent pas per conformar la candidatura serà l'elaboració de la llista, que volen que sigui plural i representativa de totes les "sensibilitats, gèneres, edats i procedències".