1 de 10
festa major rubí 2022

SORTEIG | Vols gaudir dels concerts del Rrandom a La Sala?

RubiTV.cat sortejarà una entrada doble per les actuacions d'Alba Molina, Cepeda, La Mare i Paula Matheus

per RubiTV.cat, Rubí, Catalunya | 14 de juny de 2022 a les 06:37 |
RubiTV.cat inicia aquest matí un sorteig per als seus seguidors de la pàgina a Facebook, Twitter i Instagram, i també als subscriptors del canal de Whatsapp.

Tots els seguidors podran optar a una entrada doble per a algun dels quatre concerts que es faran a La Sala en el marc del festival Rrandom, entre el 24 de juny i el 3 de juliol: Alba Molina (24 de juny), Cepeda (26 de juny), La Mare (27 de juny) i Paula Matheus (3 de juliol).


Podreu participar en el sorteig per qualsevol dels concerts, sense límits; i per qualsevol dels canals que us proposem.
 
Com pots participar en el sorteig?
 
Tens 4 maneres de participar al sorteig (pots participar per tots els canals i per a tots els concerts, l'atzar serà el que decidirà el guanyador o guanyadora!):
  • Si ets subscriptor del Whatsapp, envia un missatge amb la paraula ALBA, CEPEDA, LAMARE o MATHEUS. Si encara no ets subscriptor, dóna't d'alta per entrar al sorteig.
  • Si ens segueixes a Facebook, comenta el post d'aquesta notícia amb el nom del concert al qual vols anar i comparteix l'enllaç.
  • Si ens segueixes a Twitter, respon al tuit d'aquesta notícia amb el nom del concert al qual vols anar i fes-nos un retuit. 
  • Si ens segueixes a Instagram, fes like, comenta amb el nom del concert al qual vols anar i comparteix el post d'aquesta notícia.
Termini de participació i comunicació del nom dels guanyadors
 
El termini per participar en aquest concurs finalitzarà el pròxim divendres, 17 de juny, a les 15 h i si el guanyador o guanyadora has estat tu, t'ho comunicarem pel mateix canal pel qual has participat en el sorteig.


Molta sort!

 

Participació