Dues Festes Majors de barri aquest cap de setmana

La Zona del Mercat organitza activitats del 17 al 19 de juny, i la Plana del Castell, la tarda del 18

La plaça del Mercat serà l'escenari de la Festa Major del barri
La plaça del Mercat serà l'escenari de la Festa Major del barri | Marta Casas
Redacció
16 de juny del 2022
Actualitzat el 24 de juny a les 16:12h
Nou cap de setmana de festes majors de barri, aquest cop per partida doble: del 17 al 19 de juny, se celebrarà la de la Zona Mercat, i el dissabte 18 de juny, la de la Plana del Castell. Abans, però, els veïns de la Plana han organitzat una xocolatada i una ballada de sardanes per Sant Joan, a la plaça Marquès de Barberà (19h).

A la Zona Mercat, els actes es concentraran a la plaça del Mercat. Divendres 17, els actes arrencaran a les 18h amb una batukada i les actuacions dels Castellers de Rubí, l'Esbart Dansaire, l'Escola de Ball Esportiu de Sant Cugat, Hip Hop Zona Dance, Batunice, Oklahoma Dance i una mostra de joves promeses: Rubi, Ismael, Marta i Alba Flores. A la nit, actuacions d'Almakane (flamenc fusió) i Paco Aguilera (rumba catalana). 

Pel que fa a dissabte, 18, hi haurà una tarda d'exhibicions esportives del Duet Sports, arts marcials, shorei kan, pole dance, zumba i l'Acadèmia Gina Joya. A continuació, una classe magistral de salsa i bachata, que donarà pas a un sopar de germanor. I ja a la nit, concerts de Raúl Pulido i una revetlla amb la veu de Mary Gaona i Mueve-T.

Finalment, diumenge 19 hi haurà activitats durant tot el dia: a les 10h, una xocolatada, una festa de l'escuma a les 12.15h, un vermut musical i una paella popular. A la tarda els actes es reprendran a les 18.30h amb actuacions de dansa oriental, Alcalà La Real, José & Mery, Arte y Son i la Unión Extremeña de Rubí, i novament les joves promeses Rubi, Ismael, Marta i Alba Flores. El fi de festa el posaran Mary Gaona i un concert de Jere

De caràcter molt més senzill, a la Plana del Castell hi haurà un torneig de tennis taula a partir de les 19.30h, un sopar participatiu a les 20.30h i una actuació musical particpativa a les 22h. Tots els actes seran a la plaça Marquès de Barberà.