1 de 10
festes majors de barri

Dues Festes Majors de barri aquest cap de setmana

La Zona del Mercat organitza activitats del 17 al 19 de juny, i la Plana del Castell, la tarda del 18

La plaça del Mercat serà l'escenari de la Festa Major del barri | Marta Casas
per RubiTV.cat, Rubí, Catalunya | 16 de juny de 2022 a les 10:06 |
Nou cap de setmana de festes majors de barri, aquest cop per partida doble: del 17 al 19 de juny, se celebrarà la de la Zona Mercat, i el dissabte 18 de juny, la de la Plana del Castell. Abans, però, els veïns de la Plana han organitzat una xocolatada i una ballada de sardanes per Sant Joan, a la plaça Marquès de Barberà (19h).

A la Zona Mercat, els actes es concentraran a la plaça del Mercat. Divendres 17, els actes arrencaran a les 18h amb una batukada i les actuacions dels Castellers de Rubí, l'Esbart Dansaire, l'Escola de Ball Esportiu de Sant Cugat, Hip Hop Zona Dance, Batunice, Oklahoma Dance i una mostra de joves promeses: Rubi, Ismael, Marta i Alba Flores. A la nit, actuacions d'Almakane (flamenc fusió) i Paco Aguilera (rumba catalana). 


Pel que fa a dissabte, 18, hi haurà una tarda d'exhibicions esportives del Duet Sports, arts marcials, shorei kan, pole dance, zumba i l'Acadèmia Gina Joya. A continuació, una classe magistral de salsa i bachata, que donarà pas a un sopar de germanor. I ja a la nit, concerts de Raúl Pulido i una revetlla amb la veu de Mary Gaona i Mueve-T.

Finalment, diumenge 19 hi haurà activitats durant tot el dia: a les 10h, una xocolatada, una festa de l'escuma a les 12.15h, un vermut musical i una paella popular. A la tarda els actes es reprendran a les 18.30h amb actuacions de dansa oriental, Alcalà La Real, José & Mery, Arte y Son i la Unión Extremeña de Rubí, i novament les joves promeses Rubi, Ismael, Marta i Alba Flores. El fi de festa el posaran Mary Gaona i un concert de Jere


De caràcter molt més senzill, a la Plana del Castell hi haurà un torneig de tennis taula a partir de les 19.30h, un sopar participatiu a les 20.30h i una actuació musical particpativa a les 22h. Tots els actes seran a la plaça Marquès de Barberà.

 

Participació