festa major rubí 2022

Comencen les restriccions d'aparcament amb motiu de la Festa Major

Els aparcaments s'aniran buidant progressivament i recuperaran la normalitat passada la Festa Major

per RubiTV.cat, Rubí, Catalunya | 20 de juny de 2022 a les 13:27 |
L'aparcament de l'Escardívol es buidarà progressivament | Localpres
Les restriccions d'aparcament a l'Escardívol i el Rubí Forma amb motiu de les pròximes celebracions - la revetlla de Sant Joan i la Festa Major de Rubí - començaran a partir de demà, 21 de juny.

Així, a l'Escardívol es prohibirà l'estacionament i la parada a la meitat més propera a l'edifici d'Esports a partir d'aquest dimarts, 21 de juny, a les 6h del matí i fins al dilluns, 4 de juliol a les 6h del matí. Les restriccions a la banda més pròxima a la rotonda començaran a les 6h del matí del 24 de juny, i es mantindran, com a l'altra banda, a les 6h del 4 de juliol.


Pel que fa al Rubí Forma, on s'ubicarà la fira d'atraccions de la Festa Major, també hi haurà dues fases de restriccions: demà, des de les 6h, no es podrà estacionar ni parar a la zona on se situen les parades d'artesania (zona  de dalt); i a la resta del recinte es limitarà des de les 6h del 26 de juny. La normalitat en aquest aparcament es recuperarà el 5 de juliol.

A banda d'aquestes restriccions, cal recordar que l'Ajuntament de Rubí va anunciar que controlaria i sancionaria els aparcaments indeguts durant la Festa Major, després que en el marc del concert Los40 Primavera Pop la C-1413 quedés ocupada per cotxes aparcats, i s'hi arribés a produir un atropellament mortal


El Consistori, però, treballa en altres mesures de mobilitat en la línia de promoure el transport públic, que s'anunciaran tan bon punt estiguin enllestides; i s'espera que, com altres anys, la línia dels FGC del Metro del Vallès funcioni durant les nits atesa la coincidència de les Festes Majors de Rubí i Sant Cugat (del 28 de juny al 3 de juliol) i Terrassa (de l'1 al 6 de juliol). 

 

Participació