El Celler acollirà l'exposició «La memòria de les flors extraviades» de la pintora Anna Tamayo

Es podrà visitar a la Sala de TInes del Celler del 3 de maig al 28 de juliol

La presentació ha tingut lloc a la Font del Ferro
La presentació ha tingut lloc a la Font del Ferro | Ajuntament de Rubí - Lali Puig
Redacció
27 de març del 2019
El proper 3 de maig s'inaugurarà l'exposició La memòria de les flors extraviades, de la pintora de Rubí Anna Tamayo, i que es podrà veure fins el 28 de juliol al Celler.

La quarantena d'obres de Tamayo tenen una estètica clàssica de les flors i la natura, i pretenen aprofundir en la recerca artística de la bellesa efímera, tal com ha explicat la seva autora. Dues d'aquestes obres que formaran part de l'exposició son de gran format.

Anna Tamayo ha treballat aquestes pintures amb oli, acrílic, encàustica, cera i vernís, presentant les flors des d'un punt de vista poc convencional.

L'alcaldessa de Rubí ha acompanyat l'artista a la presentació d'aquesta exposició a la Font del Ferro, on ha aprofitat per agrair-li el paper que està desenvolupant com a ambaixadora del talent rubinenc.

La memòria de les flors extraviades es podrà visitar a la Sala de Tines del Celler entre el 3 de maig i el 28 de juliol, els divendres de 18 a 21 h, els dissabtes de 12 a 14 i de 18 a 21 h i els diumenges d’11 a 14 h.

L’accés a la mostra serà gratuït.