Set entitats de Rubí reben el reconeixement de l'Ajuntament a la recepció institucional de Festa Major

Aquest acte és la prèvia a l'inici de la Festa Major

Les entitats que compleixen enguany 25 i 50 anys reben el reconeixement de l'Ajuntament
Les entitats que compleixen enguany 25 i 50 anys reben el reconeixement de l'Ajuntament | Marta Casas
28 de juny del 2022
Actualitzat a les 8:53h
L'Associació Amics dels automòbils antics, l'Associació de Veïns de la Zona Mercat, el Club de Patinatge Artístic de Rubí, l'associació Activitat Social Rubinenca i l'Associació de Famílies d'Alumnes de La Serreta, que enguany compleixen 25 anys; i l'Associació de Veïns del Pinar i el Centre d'Esplai L'Eixam, que en fan 50, han rebut un reconeixement a aquesta trajectòria per part de l'Ajuntament de Rubí. 

La recepció institucional d'entitats és l'activitat prèvia a la Festa Major de Rubí amb un acte que vol premiar la tasca de totes elles, des dels seus àmbits d'actuació. L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, va destacar la seva tasca al llarg de tot l'any però especialment en la configuració de la programació de la Festa, que és "un 90% seva", va assegurar.

Els Amics de l'automòbil antic, de part del seu secretari Josep Mercader, va explicar la història i el recorregut de l'entitat, i celebrar que encara continuï existint l'afició per aquesta mena de col·leccionisme. Per la seva banda, David González, president de l'AVV Zona Mercat, va tenir un record per a les persones que ens han deixat per la Covid-19 i va reclamar que el suport i reconeixement a les entitats fos "cada dia", i no només un dia amb motiu de l'aniversari.

Cristina Arenas, presidenta del Club de Patinatge Artístic, va agrair el reconeixement i va desitjar que la seva activitat continués "per 25 anys més"; i Jordi Díez, president de l'ASO, va reivindicar la tasca de tots aquells que treballen per millorar la vida dels ciutadans des de l'àmbit social.

Pel que fa a les entitats que feien 50 anys, van recollir els reconeixements Maria José Munuera, actual presidenta de l'Associació de Veïns de Pinar, que es troba en plena revifalla, que va reivindicar el Pinar com un "barri lluitador" i va assegurar que continuarien "treballant i demanant millores"; i un grup de representants de L'Eixam van agrair a tothom que dedica el seu temps lliure al lleure educatiu.

La recepció d'entitats va comptar amb l'assistència de més d'un centenar de persones, moltes membres d'altres entitats de Rubí, que van rebre com a obsequi una planta de la Finca Font del Ferro, i van poder gaudir d'un refrigeri.