1 de 10
carnet rubí 360

Rubí proposa un estiu 360, amb tres tallers educatius als barris

L'Ajuntament organitza activitats relacionades amb la tinença d'animals, de plantes aromàtiques i un circuit d'aventura

El Carnet 360 arriba a l'estiu als barris | Localpres
per RubiTV.cat, Rubí, Catalunya | 1 de juliol de 2022 a les 17:57 |
Aquest article es va publicar originalment el 1 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Durant el mes de juliol, l'Ajuntament de Rubí posarà en marxa una programació infantil descentralitzada emmarcada en la proposta del Carnet 360, una iniciativa estrenada l'abril de 2021 i que té l'objectiu de promoure l'equitat educativa entre els alumnes de primària mitjançant l'adquisició de competències en diversos àmbits a través d'activitats de lleure.

La proposta, que s'ha treballat des dels serveis d'Infància i Educació i Relacions Ciutadanes, portarà tres activitats del Carnet a diversos barris.


Així, hi haurà un taller de tinença d'animals, corresponent a la competència Comunitat i Participació; un ecotaller de plantes aromàtiques, que permetrà segellar la casella de Transició ecològica, i un circuit d'aventura, que valdrà per Esports i benestar.

Totes les activitats es faran de 18.30h a 20.30h, en les dates següents:
  • Taller de tinença d’animals: Centre-Guardiet (6 de juliol), El Pinar (7 de juliol), Les Torres (dimecres 13), 25 de setembre (dijous 14), Ca n’Oriol (dimecres 20) i Zona Nord (dijous 21)
  • Ecotaller de plantes aromàtiques i herbes remeieres: El Pinar (dimarts 12), 25 de setembre (divendres 15), Ca n’Oriol (dilluns 18) i 25 de setembre (dimarts 19)
  • Circuit d’aventura: El Pinar (dilluns 4), Ca n’Oriol (dimarts 5), Les Torres (divendres 8) i 25 de setembre (dilluns 11)
Durant els dies de Festa Major, els infants poden fer diverses activitats - assenyalades convenientment en la programació - que també poden validar al seu Carnet 360.


 

Participació