1 de 10
atur

GRÀFIC | Baixada significativa de l'atur a Rubí al mes de juny

Segon mes consecutiu de baixada de la llista d'aturats

Un grup de ciutadans fa cua al Servei d'Ocupació de Catalunya, al carrer Sepúlveda, l'octubre del 2018 | ACN
per Sergi Baixas, Sant Cugat, Catalunya | 5 de juliol de 2022 a les 13:15 |
Aquest article es va publicar originalment el 5 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Nova baixada de l'atur a Rubí aquest mes de juny. Després d'uns mesos d'estancament, aquest serà el segon consecutiu que prop de 150 persones troben feina; en concret, al mes de juny, la llista d'aturats s'ha reduït en 146. Segons les dades de l'Observatori de Treball i Model Productiu de la Generalitat de Catalunya, el passat mes de juny es va tancar amb 4.351 desocupats, cosa que significa el 11,32% de la població activa -sense contemplar-se la figura de l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO)-.


 
 
ATUR VALLÈS OCC

Infogram


Rubí segueix la mateixa tendència a la baixa que les cocapitals: Terrassa té 381 nous ocupats i Sabadell, 273. En canvi, Sant Cugat, que registrava els seus millors números des del 2010, ha vist créixer la seva llista d'aturats, amb cinc persones. Aquesta tònica també s'ha visualitzat en el nombre d'aturats total del Vallès Occidental que s'ha desplomat en més de 1.170 persones; mentre que al conjunt de Catalunya l'atur també ha caigut en gairebé 10.000. 


 

Participació