1 de 10
educació

Nova Guia d'Activitats Educatives del Consell Comarcal: ara, en un nou espai web

L'ens vol facilitar el filtratge i la inscripció a l'oferta educativa

Nens fent activitats educatives | LaTorre
per RubiTV.cat, 7 de setembre de 2022 a les 09:38 |
Aquest article es va publicar originalment el 7 de setembre de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal del Vallès Occidental torna a editar una Guia d'Activitats Educatives, amb més d'una seixantena d'activitats adreçades a infants i joves des dels 3 fins als 18 anys. La novetat d'enguany és la creació d'un nou espai web que vol facilitar la cerca i la inscripció a les activitats.

Així, es facilita la gestió de les tasques educatives comarcals i també les recerques per tipus de públic, àmbit temàtic i cost econòmic. Cadascuna de les activitats està acompanyada d'una fitxa explicativa i permet fer la inscripció. 


La Guia també inclou noves activitats. Principalment estan relacionades amb el comerç sostenible, l'economia circular i el consum i models de producció sostenible. També ha incorporat el taller de hip-hop Rumiant Rumors i l'Escape Truck: Posa en "joc" les teves competències. L'oferta educativa es complementa amb les activitats que han presentat els ajuntaments de la comarca, que donen a conèixer la tasca de les institucions i tracten temes d'interès per a la comunitat educativa.

 

Participació