Maria Rodríguez, de la UP Les Torres Rubí, 5a al Torneig Internacional de petanca

Derrota dels dos equips masculins i victòria, amb remuntada inclosa, de les noies

María Rodríguez, juvenil de la UP Les Torres - Rubí
María Rodríguez, juvenil de la UP Les Torres - Rubí | Cedida/SE Petanca
Redacció
07 de setembre del 2022
La Unió de Petanca Les Torres-Rubí ha tornat aquest cap de setmana a la competició. I ho ha fet amb sensacions agredolces, pel balanç dels resultats dels seus equips i jugadors. En primer lloc, alegria per la 5a posició aconseguida per María Rodríguez al Torneig Internacional Juvenil amb la selecció espanyola. Espanya es va quedar a les portes de la semifinal en caure derrotada, als quarts, davant la selecció catalana, que finalment va ser subcampiona.

Pel que fa als equips sènior del club - tres equips masculins i un de femení -, el primer equip torna a participar en la màxima categoria de la petanca catalana amb l'objectiu de classificar-se entre els quatre primers. En aquesta primera jornada va rebre el Castelldefels, un dels candidats a disputar el play-off. Tot i els esforços i el bon partit dels rubinencs, els visitants van acabar imposant-se per 4-5.

El segon equip, a la primera divisió, va visitar el Polinyà, que es va fer fort des de l'inici del partit i no va deixar escapar cap oportunitat, derrotant els rubinencs per 10 a 6.

El tercer equip, enguany a la 4a divisió, no va jugar el cap de setmana, ja que li tocava la jornada de descans.

La bona nota de la jornada, doncs, la va posar l'equip femení. En la seva tornada a la primera divisió, va aconseguir derrotar el Badalona a domicili després de protagonitzar una espectacular remuntada quan perdien 3-0. Les de la UP Les Torres van acabar imposant-se per 4-5.