1 de 10
salut

Rubí es dota d'un Pla Local de Salut per als pròxims cinc anys

El document aborda la salut des d'una mirada àmplia i tenint en compte tots els factors que hi influeixen

L'alcaldessa ha presentat el Pla Local de Salut de Rubí 2022-2027 | Localpres
per RubiTV.cat, Rubí, Catalunya | 19 de setembre de 2022 a les 12:13 |
Rubí ja compta amb un Pla local de salut, que serà vigent per l'any 2027, després de dos anys de treball tècnic i que ha comptat amb les aportacions d'entitats, associacions i agents que intervenen de manera directa o indirecta en l'àmbit de la salut. El document va ser presentat la setmana passada per l'alcaldessa, Ana María Martínez, en un acte que va comptar amb la presència de Jesús Naharro Rodríguez, diputat de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona.

Aquest és el segn Pla local de salut de la ciutat, i reflecteix els canvis importants que s'han produït en la societat els darrers anys, com per exemple els que s'han introduït arran de la pandèmia de la Covid-19. De fet, la crisi sanitària ha condicionat el procés d'elaboració del pla, com ha explicat Ana María Martínez: "Cada cop som més conscients que la salut és el resultat de molts factors - ambientals, biològics, socials, econòmics, laborals i culturals, entre d'altres -. Això ens obliga a abordar-la des d'una perspectiva integral".


Amb aquest esperit s'ha elaborat aquest extens document, que incorpora una mirada àmplia sobre la salut i té en consideració el benestar físic i emocional, abordant nous reptes com el de la salut mental, el benestar de la gent gran, l'atenció a col·lectius vulnerables, la prevenció del suïcidi...

Amb tot, el pla recull 22 accions dins de 4 grans àmbits: els serveis de salut i cura, l'acció comunitària, una ciutat i un entorn saludables i l'empoderament personal en salut.


Consulta el Pla local de salut de Rubí

   Pla local de salut de Rubí 2022-2027 by Naciodigital on Scribd

 

 

Participació