Sessions informatives a diverses urbanitzacions per promoure l'autoconsum solar

Recollint l'experiència de la prova pilot de Els Avets, l'Ajuntament proposa que els veïns decideixin l'empresa instal·ladora i si es posen d'acord per fer ofertes conjuntes

Una de les sessions informatives que es van fer a Els Avets
Una de les sessions informatives que es van fer a Els Avets | Cedida
Redacció
19 de setembre del 2022
L'Ajuntament de Rubí continua promovent l'autoconsum solar a les urbanitzacions de la ciutat, després de l'èxit de la prova pilot que s'ha dut a terme a Els Avets, amb 26 instal·lacions d'aquestes característiques a la zona. Es tracta d'una de les solucions en matèria d'energies renovables més atractives per al sector residencial.

Durant el mes de setembre, s'han programat tres sessions informatives dirigides al veïnat de les diverses urbanitzacions: el 20 de setembre a l'escola Rivo Rubeo, per als veïns de Can Serrafossà, la Perla, Ximelos i Tres Camins; el 22 de setembre a l'escola Joan Maragall, per als residents a Can Barceló, Vallès Park, Castellnou i Can Solà, i el 28 de setembre a l'Edifici Ressò, per als habitatges de Sant Muç i Can Mir. Totes les sessions seran a les 19h.

Recollint l'experiència de la prova pilot, l'Ajuntament de Rubí ha variat el format d'aquestes sessions: en aquest cas, els veïns interessats hauran d'escollir l'empresa instal·ladora que consideri convenient, i també hauran de decidir si posar-se d'acord entre diferents habitatges per demanar ofertes conjuntes que aglutinin diverses instal·lacions i obtenir millors preus.