1 de 10
infància

Comença la programació de l'Efecte E del primer trimestre del curs

Moltes de les propostes s'integren al Carnet Rubí 360

Els infants són els protagonistes de la programació de l'Efecte E | Ajuntament de Rubí
per RubiTV.cat, Rubí, Catalunya | 27 de setembre de 2022 a les 12:49 |
El Servei d'Educació ja té a punt la programació del primer trimestre del curs 2022-2023 de l'Efecte E, aplega totes les propostes culturals i educatives de la ciutat, ja siguin activitats d’oci per a nens i nenes o formació dirigida a persones adultes.

La programació d'aquest inici de curs estrena dues activitats relacionades amb l'exercici físic en família: un taller d'estimulació per a nens i nenes de 0 a 3 anys (del 27 d'octubre al 24 de novembre), cada dijous a l'escola bressol Bruna, i cinc sessions de pilates en família, tots els dimecres del mes de novembre al gimnàs de l'escola Pau Casals. Les dues propostes van a càrrec del centre Temps per tu i requereixen inscripció prèvia a educacio@ajrubi.cat.


Els Mossos d'Esquadra se sumaran a l'Efecte E amb una xerrada divulgativa sobre Internet segur, adreçat a pares, mares i docents, que serà el 16 de novembre a les 17h a l'auditori del Rubí Forma. També en aquest espai es faran dues formacions: Apantallats?, per acompanyar els joves en els riscos i plaers de les pantalles (25 d'octubre a les 18h) i Famílies, joves i alcohol (9 de novembre a les 18h). Aquestes dues xerrades requereixen inscripció prèvia a educacio@ajrubi.cat.

Moltes de les activitats familiars incloses en la programació s'integren a les propostes del Carnet Rubí 360, tal com s'indica en el fulletó d'activitats.

 

   Programa Efecte E del 1r trimestre by Naciodigital on Scribd

 

 

Participació