Obertes les inscripcions per a la 50a Marxa Infantil de Regularitat de Rubí

El Centre Excursionista ha programat esdeveniments especials per commemorar el mig segle d'aquesta activitat

El CER dona el tret de sortida a la 50a edició de la Marxa Infantil de Regularitat
El CER dona el tret de sortida a la 50a edició de la Marxa Infantil de Regularitat | Twitter/@cerrubi
Redacció
03 d'octubre del 2022
Aquest dilluns s'han obert les inscripcions per a la 50a Marxa Infantil de Regularitat del Centre Excursionista de Rubí, que ahir al matí va donar el tret de sortida a un seguit d'actes especials al voltant d'aquesta emblemàtica prova amb una taula rodona que va comptar amb participants a les edicions anteriors, moderada pel periodista rubinenc Rubén Cabús.

Aquest debat va permetre compartir "records, emocions i història" d'una activitat que, com explica Cabús, "sobreviu a molt pocs municipis de Catalunya". De fet, la Marxa a Rubí només s'ha deixat de fer quatre anys des de 1968, dos d'ells, els anys de la pandèmia, substituïnt-la per una Marxa Familiar que també va tenir molt èxit.

La taula rodona va servir per inaugurar una exposició fotogràfica que es podrà veure a l'auditori del Museu Vallhonrat fins al pròxim 16 d'octubre.
 

Les inscripcions per a la Marxa Infantil es podran fer fins al 20 d'octubre a través de la web el Centre Excursionista de Rubí, i com a novetat, enguany hi ha una altra Marxa paral·lela, la Marxa d'Adults, pensada per a totes aquelles persones que vulguin reviure l'experiència.