SORTEIG d'una invitació doble per veure el musical «Arrels»

La història del jove Alan Montoliu es transforma en un musical que barreja comicitat i cruesa

Mateu Peramiquel i Mar Puig són els fundadors de We Color Music
Mateu Peramiquel i Mar Puig són els fundadors de We Color Music | Promocional
Redacció
14 d'octubre del 2022
Actualitzat el 17 d'octubre a les 16:54h
Aquest divendres, 21 d'octubre, el teatre municipal La Sala acollirà l'estrena del musical Arrels, inspirat en la vida de l'Alan Montoliu, un jove trans que es va suïcidar l'any 2015 arran de l'assetjament que patia per la seva condició. L'Alan va ser un dels primers catalans que va fer el trànsit sent menor d'edat, i s'ha convertit en un símbol de la lluita contra el bullying i la transfòbia.

Mateu Peramiquel i Mar Puig són els directors d'aquest musical, fundadors de la companyia WeColorMusic, que de seguida que van conèixer la història es van posar a treballar per dedicar-li una obra que vol "interpel·lar directament a l'espectador".

RubiTV.cat i WeColorMusic sortegen una invitació doble per anar a veure el musical entre els seus lectors i seguidors a les xarxes socials.

Com pots participar en el sorteig?
El sorteig es farà a través d'Instagram. Per optar al premi, cal que siguis seguidor de l'Instagram de RubiTV.cat i de la companyia (@we.colormusic), i comentar la publicació del sorteig etiquetant una altra persona (no cal que sigui la mateixa que t'acompanyarà en cas que siguis el guanyador).