El CRAC celebra els deu anys amb una gran festa el 19 de novembre

L'entitat ja compta amb més de 300 socis i 20 col·lectius que han col·laborat en les activitats

Jordi Simó, Irene Pascual i Pau Miguel presenten la programació dels 10+1 anys del CRAC
Jordi Simó, Irene Pascual i Pau Miguel presenten la programació dels 10+1 anys del CRAC | Marta Casas
16 de novembre del 2022
El CRAC celebrarà els seus deu anys a Rubí aquest mes de novembre, amb una gran festa al carrer que ha comptat amb la col·laboració de socis, més de 300, i col·lectius associats, que ja són més d'una vintena. 

Així, el dissabte 19 de novembre l'activitat començarà a les 9h del matí amb un esmorzar popular, i s'instal·larà una fireta d'artesania local al carrer de Pere Esmendia. Al llarg del dia hi haurà un tastet de cursos i tallers que s'ofereixen al CRAC, un dinar popular i a la tarda, activitats infantils i concerts que s'allargaran fins a la mitjanit.

Els tiquets per al dinar ja es poden adquirir a l'espai de Kafeta del CRAC, a un preu de sis euros, i també s'hi podrà trobar el marxandatge que ha preparat l'entitat per aquesta ocasió, com ara samarretes i gots commemoratius.

El CRAC va néixer l'any 2011 però la festa de celebració s'ha posposat un any - per això l'han batejat com 10+1 - per poder-la fer sense cap restricció per la pandèmia.  

Els encarregats de presentar la programació de la festa, el president Jordi Simó, la dinamitzadora Irene Pascual i Pau Miguel, membre de la Comissió 10+1, han explicat que el CRAC continua "lluitant" contra totes les aversions des de fa deu anys, i que l'objectiu de la festa és "portar el CRAC al carrer i obrir-lo a tota la ciutadania".