Últims dies per visitar l'exposició de La Nuu

Dissabte, en el marc de la cloenda del Festival, es donarà a conèixer el guanyador del Premi Screen

Visita guiada a La Nuu
Visita guiada a La Nuu | Cedida/La Nuu
Redacció
26 d'octubre del 2022
Recta final del Festival Internacional de Fotografia La Nuu, amb les últimes visites guiades per les instal·lacions de gran format exposades a diversos espais com façanes d'edificis i places de la ciutat, que s'ha convertit en un museu a peu de carrer. Sota el nom La vida, manual d'instruccions, La Nuu ha exposat durant tot el mes d'octubre dotze treballs d'artistes internacionals i que es podran veure fins al dia 30.

Aquesta última setmana ve farcida d'activitats. El divendres, 28 d'octubre (19.30h) es presentarà Ellas a l'escola edRa, un projecte participatiu de fotografia i memòria d'Ainhoa Resano que busca conèixer i visibilitzar les històries de vida de les dones dels barris alts de Bilbao a través dels àlbums de família i els seus arxius fotogràfics privats.

Dissabte, 29 (11.30h) tindrà lloc l'última visita guiada per les fotografies del festival, una activitat que ha tingut una excel·lent acollida per part del públic des del primer dia. Ja a la tarda es farà la cloenda del festival al Celler Cooperatiu i a la plaça del Celler, que acollirà una de les activitats més destacades: la Nit Screen.

Allà es projectaran les obres seleccionades pel Premi Screen, una convocatòria per a fotografia destinada a ser visualitzada en format pantalla i que ha rebut més d'una trentena de propostes nacionals i internacionals. Durant la cloenda es donarà a conèixer el treball premiat, escollit entre 10 finalistes per part d'un jurat format per Natasha Christia, curadora; Emilie Hallard, fotògrafa i editora Emilie Hallard i Irene de Mendoza, directora artística de la Fundació Fotocolectania. Després de la projecció i entrega del premi hi haurà un concert a càrrec de Sergi Estella