Arriba la sisena edició del Full Colors

El festival tornarà a transformar la imatge de la plaça Josep Tarradellas

Un dels grafitis del Full Colors del 2021
Un dels grafitis del Full Colors del 2021 | Ajuntament de Rubí
Redacció
26 d'octubre del 2022
Aquest cap de setmana Rubí viurà la 6a mostra de grafiti i art urbà Full Colors, organitzat pel servei de Joventut de l'Ajuntament amb la col·laboració de Petados Crew. La proposta tornarà a canviar la imatge de la plaça Josep Tarradellas, l'espai on va néixer aquest festival, amb obres d'una trentena d'artistes.

El Full Colors s'ha emmarcat en la proposta COLOR - finalista a la Copa España Creativa -, que entén l'art i l'expressió artística com una manera de transformar i millorar l'espai públic, i també de crear comunitat.

Els protagonistes del Festival seran els artistes Stain, Absurda Sociedad, Caneda, Idok, Ares, Teck, Mugraf, Rubicon, Chea, Atena, Kanet, Maria Die, Zoen, Obhen, Urihktr, Aker, Urih, Cayn trSanchez, Baie, Axia, Kets, Ceser, Saker, Rosa, Megui, Valiente , Jose Luis, Esme, Ruth i Maga, i també comptarà amb la col·laboració de La Skateboarding que organitzarà una lluita de skates dissabte al matí, i també la música: dissabte amb Dj Rude Lerdo (12h), una batalla de rap (17h), i diumenge amb Heydigger i Azogue (12h) i Vives, JM Benet, Paula González, MDCM Weyz i Joven Greko a la tarda.

L'Ajuntament destaca que dels 30 artistes, 10 són de Rubí i vuit són dones, la xifra més elevada de grafiteres de la història del Full Colors. A més, per primera vegada s'incorporaran tècniques com la pintura plàstica i els retoladors als treballs dels artistes a la plaça Tarradellas.