1 de 10
nadal 2022

Arrenca la campanya solidària de recollida de joguines de Rubí

Es poden lliurar fins al 2 de desembre a les deixalleries mòbils o la de Cova Solera

Imatge d'arxiu d'una recollida de joguines | Localpres
per RubiTV.cat, 5 de novembre de 2022 a les 10:00 |
L'Ajuntament de Rubí ja escalfa motors per Nadal i ha engegat la campanya solidària Encara podem donar molt de joc!, que estarà en marxa fins al 2 de desembre -encara que està activa tot l'any, però s'intensifica per aquestes dates-. Una iniciativa que té una doble finalitat, a més de la solidària, de reducció de residus, ja que es dona un segon ús aquelles que estiguin en bon estat.
 

Les joguines recollides es donaran a les famílies més vulnerables a través de l’Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV) i Creu Roja, a més, una altra part, anirà al servei de La Trocalleria. Es podran lliurar a les deixalleries mòbils i la de Cova Solera.
 

Es tracta d’un gest solidari i, per tant, hi ha condicionants com ara que el que es porti estigui en bon estat, per raons sanitàries no s'accepten peluixos, ninots amb cabell o roba o d'altres fetes amb tèxtil. A més, tampoc s'admet material de caràcter bèl·lic o sexista, trencaclosques.
 
La campanya municipal no serà l'única a la localitat, n'hi ha d'altres internes com ara, les impulsades per les escoles Joan Maragall, Torre de la Llebre, Rivo Rubeo, Ramon Llull i Ribas. I tot el que apleguin ho donaran aquesta iniciativa.  

 

Participació