Carles Aluju comença a exercir com a Síndic de Greuges de Rubí

L'horari d'atenció és de 10h a 13h i també a les tardes, concertant cita prèviament

El nou Síndic de Greuges, Carles Aluju, treballarà des de la biblioteca
El nou Síndic de Greuges, Carles Aluju, treballarà des de la biblioteca | Localpres
Redacció
08 de novembre del 2022
Actualitzat el 10 de novembre a les 9:58h
Carles Aluju ha iniciat aquest dilluns la seva tasca com a Síndic de Greuges de Rubí, que exercirà a la biblioteca Mestre Martí Tauler de dilluns a divendres de 10h a 13h, i també a les tardes després de concertar cita. Per fer-ho, es pot enviar un correu electrònic a [email protected] o bé trucar al 93 588 70 00 - extensió 6782.

El Síndic pot intervenir en qualsevol queixa de la ciutadania contra alguna actuació municipal, relacionada amb el tracte rebut per part dels serveis o qualsevol altre problema amb relació amb qüestions de competència municipal un cop esgotada la via administrativa.

Aluju ha basat la seva candidatura com a Síndic en la defensa i protecció dels drets fonamentals i les llibertats públiques de la ciutadania davant l'Ajuntament de Rubí, i va marcar-se com a objectius principals "escoltar i acompanyar" la ciutadania.

Llicenciat en Periodisme per la UAB (2002) i Màster en Relacions Públiques i Gabinets de Comunicació (2010) per la mateixa universitat, ha exercit com a periodista en diversos mitjans de comunicació locals i comarcals, i també ha treballat en l'àmbit de la comunicació corporativa i institucional al Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya i els ajuntaments de Montcada i Reixac i Sant Cugat. També s’ha format com a coach a l’escola d’Ana Merlino.

Quan no pot intervenir el Síndic?
El Síndic de Greuges no pot intervenir en temes en què l'Ajuntament de Rubí o els organismes que en depenen no hi estiguin implicats, per actuació o per omissió. És a dir, els problemes amb el veïnat o entre particulars, o conflictes entre propietaris i llogaters, no són competència del Síndic.

Tampoc no pot intervenir en conflictes laborals ni en casos que tinguin a veure amb competències municipals però en què no s'hagi esgotat la via administrativa.