Els Comuns de Rubí convoquen la quarta edició del concurs «Fem-ho en comú»

Els projectes es poden presentar fins al dia 18 de novembre, i els guanyadors es donaran a conèixer a partir del dia 28

L'executiva dels Comuns, en una imatge d'arxiu
L'executiva dels Comuns, en una imatge d'arxiu | Comuns Rubí
Redacció
09 de novembre del 2022
Els Comuns han posat en marxa la quarta edició del concurs Fem-ho en Comú, una iniciativa per donar suport econòmic a entitats sense ànim de lucre, cooperatives i moviments socials i que es finança amb els excedents de sou de la regidora dels Comuns, Ànnia Garcia, i l'actual assessor del govern municipal Pau Navarro -, que per codi ètic tenen un límit de 3,5 vegades el salari mínim interprofessional, en 14 pagues.

El concurs s'adreça a entitats que busquin "la transformació social, política i econòmica cap a un model de ciutat més just, equitatiu i solidari en l'àmbit local", i poden ser dels àmbits de l'esport, la cultura, l'educació, de l'àmbit comunitari, habitatge, mediambiental, mobilitat i salut o memòria i drets civils.

Els projectes es poden presentar fins al 18 de novembre, i un comitè avaluador farà una preselecció d'aquests el 19 i 20 de novembre. Del 21 al 27, els inscrits a Comuns Rubí podran votar les propostes, i a partir del dia 28 es farà la notificació dels projectes guanyadors i el lliurament dels premis, de 2.000 euros per cadascun. El comitè avaluador estarà format per la regidora dels Comuns, Pau Navarro, els membres de l'executiva local i Marta Ribas, de l'executiva nacional.
 

   Bases del concurs «Fem-ho en comú» by Naciodigital on Scribd