El barri de Les Torres de Rubí tindrà càmeres de videovigilància al 2023

La Junta de Govern Local va aprovar inicialment el projecte el passat 25 d'octubre

Càmeres de videovigilància a la urbanització del Pinar
Càmeres de videovigilància a la urbanització del Pinar | Localpres
Redacció
14 de novembre del 2022
Actualitzat a les 21:59h
La Junta de Govern Local va aprovar inicialment, el passat mes d'octubre, el projecte d'instal·lació de càmeres de videovigilància al barri de Les Torres, amb l'objectiu de dissuadir els actes vandàlics i altres fets delictius i incrementar la seguretat pública, en resposta a la demanda de la ciutadania i del sector comercial de la zona.

El Consistori va encarregar la redacció del projecte a l'enginyer informàtic Albert Serra Busquets, de l'empresa ClickSound S.L., el novembre del 2021. El projecte preveu la instal·lació de 16 càmeres de videovigilància a diversos punts de Les Torres: l'aparcament del Rubí Forma, la plaça de la Constitució - i també a la zona inferior -, la plaça del Doctor Pearson i la plaça de la Nova Estació.

El projecte es va aprovar inicialment el 25 d'octubre de 2022 i es troba en exposició pública fins al pròxim 12 de desembre, un termini durant el qual es poden presentar al·legacions al projecte. L'Ajuntament preveu que es pugui licitar - amb un pressupost de 228.609,50 euros - durant el primer trimestre de 2023.
 

Els angles de cobertura de les càmeres de videovigilància que s'instal·laran a Les Torres