«Tocs de llum», el pròxim «rotllo» del Grup Fotogràfic El Gra

El protagonista serà el fotògraf de Terrassa Àngel Arcega, que explicarà la història dels seus bodegons amb ampolles i copes de vidre

Una exposició del Grup Fotogràfic El Gra
Una exposició del Grup Fotogràfic El Gra | Marta Casas
Redacció
21 de novembre del 2022
El fotògraf terrassenc Àngel Arcega serà el protagonista del pròxim Explica'ns el teu rotllo del Grup Fotogràfic El Gra, aquest dijous 24 de novembre (20h) a l'Espai Cultural Francesc Alujas. 

Arcega tenia un comerç de fotografia i un laboratori analògic, i en una ocasió li van regalar un calendari fet a base de bodegons amb càmeres antigues i altres accessoris de Kodak. "Eren tan bonics que els vaig guardar i encara els conservo", explica. Un cop es va jubilar, i tot i que mai s'havia dedicat a fotografiar bodegons, va pensar que era el moment de fer una cosa semblant als d'aquell calendari.

Va ser aleshores quan, després d'algunes fotografies, va descobrir que amb ampolles i copes de vidre s'obria "un nou ventall de possibilitats a tenir en compte", i va jugar amb el muntatge, la il·luminació i l'edició fins a aconseguir uns resultats "satisfactoris i gratificants". 

El resultats d'aquests estudis va ser Tocs de llum, una exposició que es va poder veure al Centre Cultural de Terrassa el 29 de juny de 2019 i que serà l'audiovisual que mostrarà a l'Explica'ns el teu rotllo d'aquesta setmana.