1 de 10
fotografia

«Tocs de llum», el pròxim «rotllo» del Grup Fotogràfic El Gra

El protagonista serà el fotògraf de Terrassa Àngel Arcega, que explicarà la història dels seus bodegons amb ampolles i copes de vidre

Una exposició del Grup Fotogràfic El Gra | Marta Casas
per RubiTV.cat, Rubí, Catalunya | 21 de novembre de 2022 a les 17:43 |
El fotògraf terrassenc Àngel Arcega serà el protagonista del pròxim Explica'ns el teu rotllo del Grup Fotogràfic El Gra, aquest dijous 24 de novembre (20h) a l'Espai Cultural Francesc Alujas. 

Arcega tenia un comerç de fotografia i un laboratori analògic, i en una ocasió li van regalar un calendari fet a base de bodegons amb càmeres antigues i altres accessoris de Kodak. "Eren tan bonics que els vaig guardar i encara els conservo", explica. Un cop es va jubilar, i tot i que mai s'havia dedicat a fotografiar bodegons, va pensar que era el moment de fer una cosa semblant als d'aquell calendari.


Va ser aleshores quan, després d'algunes fotografies, va descobrir que amb ampolles i copes de vidre s'obria "un nou ventall de possibilitats a tenir en compte", i va jugar amb el muntatge, la il·luminació i l'edició fins a aconseguir uns resultats "satisfactoris i gratificants". 

El resultats d'aquests estudis va ser Tocs de llum, una exposició que es va poder veure al Centre Cultural de Terrassa el 29 de juny de 2019 i que serà l'audiovisual que mostrarà a l'Explica'ns el teu rotllo d'aquesta setmana.

 

Participació