Les entitats de Rubí es desitgen Bon Nadal

L'Ajuntament recupera la recepció després de dos anys d'absència per la pandèmia

L'alcaldessa desitja unes bones festes als representants de les entitats
L'alcaldessa desitja unes bones festes als representants de les entitats | Localpres
Redacció
22 de desembre del 2022
Actualitzat a les 14:48h
Les entitats de Rubí han pogut tornar a assistir, després de dos anys d'absència per les restriccions sanitàries per la pandèmia, a la tradicional recepció d'entitats, un acte en què l'alcaldessa, Ana María Martínez, i els diversos regidors han desitjat un bon Nadal als representants del teixit associatiu municipal i han agraït tota la tasca que desenvolupen per la ciutat.

De fet, aquestes entitats també són protagonistes de les festes de Nadal, nodrint la programació "àmplia i diversa, que reflecteix de manera fidel la riquesa cultural i social de la nostra ciutat", ha dit l'alcaldessa. "Una diversitat que ens identifica i que ens enorgulleix, que ens parla d'una ciutat viva, dinàmica i participativa", ha afegit.

Per Nadal, diverses entitats estan implicades amb la programació: La Xarxa amb La Marató de Contes, l'Associació de Pessebristes amb la tradicional exposició de diorames de Nadal, el Casal Popular amb les representacions de Els Pastorets Els Dimoniets, l'Hermandad Rociera Andaluza de Rubí amb la Zambombada i els Campanilleros, els diversos Quintos de Nadal o els concerts de nadales.

Martínez també ha volgut mostrar el compromís del govern municipal amb les entitats de cara a l'any nou: "Desitjo que seguim caminant plegats, que el nostre amor per Rubí ens impulsi a treballar conjuntament per oferir la millor oferta cultural i de lleure als nostres veïns i veïnes", així com fer valer la història i les tradicions que defineixen la ciutat i que ens distingeixen d'altres, i que "cal preservar amb orgull per a les futures generacions".