1 de 10
SORTEIG

La grossa de la rifa de Nadal torna al Vallès Occidental quatre anys després

El 2018 Sabadell i Sant Quirze van pescar dos milions d'euros del primer premi

per Albert Hernàndez, Sabadell | 22 de desembre de 2022 a les 15:57 |
1.461 dies. Aquest és el temps que ha esperat el Vallès Occidental per destapar el cava que es guardava a la nevera. Quatre anys després ha tornat a caure la grossa de la Loteria de Nadal, i ho ha fet per la porta gran: 20,4 milions d'euros. Tot i que el gruix ha arribat des de l'administració número 2 de Barberà, on el 5490, gràcies a un intercanvi amb Burgos, ha regat la ciutat de 20 milions d'euros.

Els ciutadans de la comarca veien com cada any el primer premi passava de llarg i molts es resignaven a seguir en pantufles i veure per televisió les celebracions. Aquest any, no! Enguany, Barberà i Rubí han protagonitzat aquesta alegria. Encara que el Vallès Occidental ha viscut una relativa sequera, perquè en cada sorteig ha pescat alguna cosa.


Sigui com sigui, la darrera vegada que va aparèixer el nom d'un municipi per la grossa va ser el 2018, quan Sabadell -aquell any també va caure un cinquè- i Sant Quirze van vendre quatre i un bitllet, respectivament. A la capital vallesana, en una papereria del barri de Can Rull, i a l'altra localitat, a l'Alcampo. A més, aquell any un dels dos segons premi no va anar gaire lluny, a Castellbisbal -1,25 milions d'euros-.

L'any següent, el 2019, especialment agraciat per Catalunya, amb gairebé 400 milions d'euros, una mica més de 60.000 euros es van distribuir entre Sant Cugat i Terrassa. Un any més tard, sota les restriccions per la Covid-19, tot i que a les portes de començar a vacunar la població, 13 milions d'euros, procedents de Palau-solità i Plegamans -12,5- i Terrassa -0,5-. El 2021, Barberà, una altra vegada, i Sabadell. A Sabadll, l'estanc de la plaça d'Espanya va vendre un quart premi -20.000 euros-. Mentre que al Baricentro una sèrie d'un cinquè premi, es a dir, 60.000 euros.



 

 

També hauries de llegir
Fa 23 setmanes

La Grossa de Nadal cau a Rubí

Participació