Aquestes seran les funcions de Maria Mas com a cap de Gabinet

El fitxatge de Mas va despertar polèmica al ple on es va donar compte del seu nomenament

Redacció
30 de desembre del 2022
Maria Mas, en una imatge d'arxiu
Maria Mas, en una imatge d'arxiu | Arxiu (RubiTV.cat)
L'Ajuntament de Rubí ha fet públic el currículum i les funcions de la cap de gabinet, Maria Mas, nomenada el passat 1 de desembre. El seu fitxatge va despertar polèmica al ple, i pràcticament tots els grups de l'oposició van demanar informació al respecte. 

Maria Mas Arrufat és llicenciada en Dret per la UAB, postgrau en Desenvolupament Local i Regional (Les Heures, UV) i Màster en Dret de Família per la UAB. També parla anglès i italià. Pel que fa a l'experiència laboral, Mas ha treballat d'advocada, ha estat regidora de l'Ajuntament de Rubí pel PSC durant cinc mandats (1999-2019) i en els últims anys ha treballat com a tècnica superior de Gestió a l'Ajuntament de Barcelona.

Com a cap de Gabinet, Mas s'encarregarà de fer el seguiment de totes les qüestions amb origen o destinació a l'Alcaldia, de les derivacions efectuades a altres membres de la corporació o departaments de l'Ajuntament, de l'agenda d'activitats ciutadanes de l'alcaldessa, i de les relacions institucionals i ciutadanes de l'alcaldessa amb les diverses administracions, institucions i associacions.

També supervisarà els criteris de qualitat dels serveis de la Direcció que li són adscrits, així com dels temps de resposta i de les gestions encomanades per l'Alcaldia a altres departaments. 

Per últim, tindrà la tasca de canalitzar i fer el seguiment de les directrius, l'estratègia i el discurs de l'alcaldessa en tots els seus vessants, coordinant-les amb la resta d'àmbits de direcció i gestió política i tècnica.