1 de 10
mercat laboral

Rubí Forma posa en marxa un procés per atraure i retenir treballadors qualificats

Preveu l'orientació i acompanyament a la inserció de 30 persones fins al mes de setembre

Una dona treballant en un laboratori | Cedida
per RubiTV.cat, Rubí | 13 de gener de 2023 a les 13:19 |
Rubí Forma ha posat en marxa un nou projecte de dinamització del mercat de treball local, un programa subvencionat per la Diputació de Barcelona i que té l'objectiu d'atraure, retenir i gestionar el talent de persones amb formació professionalitzadora de la ciutat que poden quedar fora dels programes que es desenvolupen a nivell local en polítiques actives d'ocupació.

Així, a través de Noves estratègies ocupacionals en el context socioeconòmic actual com a conseqüència de la Covid-19 es vol apropar persones amb formació qualificada a les empreses de Rubí perquè hi quedin vinculades. Es preveu l'orientació i acompanyament a la inserció de 30 persones fins al mes de setembre.


Per ser participant al programa cal viure a Rubí, tenir entre 16 i 60 anys, estar en situació d'atur o precarietat laboral i tenir una formació professionalitzadora de cicle formatiu de grau mitjà o superior o estudis universitaris. Es prioritzarà el col·lectiu de dones amb formació en sectors masculinitzats.

Els participants al programa participaran en accions d'orientació, tutorització i disseny d'itineraris professionals per a la millora de l'ocupabilitat, cursarà una acció formativa per millorar les competències i accions d'intermediació i acompanyament a la inserció laboral i d'aproximació als recursos públics del municipi. Els interessats ja es poden inscriure a través d'aquest formulari.

 

Participació