Un home brandant un ganivet de grans dimensions atemoreix els usuaris dels FGC de Rubí

Els fets van passar dissabte pels volts de les 19h

Un home amb un matxet sembra el pànic a l'estació dels FGC de Rubí
Un home amb un matxet sembra el pànic a l'estació dels FGC de Rubí | Twitter
23 de gener del 2023
Actualitzat a les 15:47h
Gran tensió aquest dissabte, pels volts de les 19h, a l'estació dels FGC de Rubí. Un home que brandava un ganivet de grans dimensions va atemorir els usuaris dels Ferrocarrils durant uns minuts, davant l'estupefacció del personal de seguretat i el personal de la companyia, que finalment van aconseguir reduir-lo, com han explicat testimonis dels fets. Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, l'home va ser detingut per amenaces.
 
@el.patron__0

En fin, no hastags

♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira


Diumenge passat, els Mossos també van intervenir en una baralla que es va produir en un bar del carrer Sant Gaietà, en què una noia va resultar ferida lleu i va ser traslladada al CAP. Al cos policial no li consta cap denúncia per aquests fets. 

Finalment, el cos autonòmic va detenir la setmana passada els presumptes autors de tres robatoris amb força a domicilis de Sant Cugat, que després de passar a disposició judicial el passat 20 de gener als Jutjats de Rubí han quedat en llibertat amb càrrecs

Per altra banda, ahir diumenge a la tarda tres unitats de la Policia Local van fer una intervenció al carrer del Torrent de l'Alba, però l'Ajuntament de Rubí encara no ha respost a la petició d'informació d'aquest mitjà sobre la intervenció.

L'Ajuntament i els Mossos sí que van informar d'un augment del nombre de detencions per robatoris i furts durant el tercer trimestre de 2022, sense donar més detalls sobre les dades concretes, que es faran públiques després de la pròxima Junta de Seguretat Local, prevista per al mes de febrer. Segons els cossos policials, el nombre de detencions "s'ha multiplicat per set" respecte a trimestres anteriors. 

Hi haurà ampliació