1 de 10
AGENDA

Què fer aquest cap de setmana a Rubí: 28 i 29 de gener

Els millors plans per aquest cap de setmana a Rubí

Un dels carros que van participar a l'última Rua dels Tres Tombs a Rubí | Marta Casas
per Marta Casas, Rubí | 26 de gener de 2023 a les 15:00 |
Perquè no se t'escapi res, des de RubiTV.cat t'apropem una selecció de les activitats més destacades que s'han programat a Rubí per aquest cap de setmana del 28 i 29 de gener.

Sant Antoni Abat: inici de la celebracióLa Societat Sant Antoni Abat celebrarà durant tot el cap de setmana la festivitat en honor al Sant, amb una eucaristia, la plantada de la bandera i la recepció del banderer i cordonistes per part de les autoritats municipals, un gran ball, l'esmorzar del traginer i la Rua dels Tres Tombs. Pots consultar tota la programació aquí.

Ateneu Municipal: Música per a la petita infànciaSeguint la programació familiar de l'Auditori de Barcelona, l'Ateneu Municipal acull aquest taller familiar amb diferents audicions, instruments i materials, les músiques del concert Pica-so. Es tracta d'una sessió per descobrir l'univers musical d'un dels pintors més genials del segle XX, acostant-se al flamenc, les músiques de la Barcelona modernista, els ballets russos i fins i tot al cuplet i la chanson francesa. Obres de Falla, Albéniz, Stravinski, Satie i Granados... 

L'activitat està recomanada per a famílies amb infants d'1 a 5 anys, i requereix inscripció prèvia perquè l'aforament és limitat.

La TrocalleriaL'espai d'intercanvi d'objectes La Trocalleria s'instal·larà aquest dissabte a la plaça Catalunya, de 10h a 14h. Recorda que pots consultar els objectes que hi ha disponibles a l'aparador virtual.

Teatre municipal La Sala: espectacle La NonaLa Nona és un espectacle de teatre de l'absurd, que explica la història d'una família que viu amb una àvia coneguda per tots com la Nona que, tot i l'avançada edat, menja pels descosits. Mentrestant, la família no té prou recursos econòmics per cobrir deutes i alimentar-la, i és per això que quan els problemes s'agreugen i s'arruïnen, així que enceten un periple per trobar nous camins per guanyar diners. I, eventualment, desfer-se de l'àvia... Les entrades ja estan a la venda.

 

Participació