Correus revisarà l'estat del repartiment domiciliari a Sant Muç

L'alcaldessa s'ha reunit amb el president de Correus, Juan Manuel Serrano, a Madrid

Ana María Martínez s'ha reunit amb Juan Manuel Serrano a Madrid
Ana María Martínez s'ha reunit amb Juan Manuel Serrano a Madrid | Ajuntament de Rubí
Redacció
26 de gener del 2023
Actualitzat a les 12:17h
L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha viatjat recentment a Madrid per tal de reunir-se amb el presiden de Correos, Juan Manuel Serrano, per tal de resoldre una reivindicació veïnal i del mateix Ajuntament: el repartiment postal domiciliari a la urbanització de Sant Muç.

Així, Martínez ha demanat que el servei bàsic de correus arribi a Sant Muç com a la resta de la ciutat, i que els veïns no hagin de recollir el correu a les casetes postals que hi ha a l'entrada de la urbanització o a l'oficina del carrer Terrassa. El màxim responsable de Correus s'ha compromès a revisar-ho.

I és que aquest fet representa un greuge comparatiu per als veïns de Sant Muç en comparació a la resta dels veïns de la resta de les urbanitzacions i la resta del nucli urbà, especialment per aquells que tenen mobilitat reduïda, les persones grans i els que no tenen vehicle propi.

Martínez ha agraït l'atenció rebuda per part del president de Correus: "La reunió ens dona motius per ser optimistes", ha dit l'alcaldessa.