25 joves del Vallès inicien el programa d’emprenedoria Explorer

Durant 12 setmanes desenvoluparan 14 projectes per desenvolupar una idea de negoci sòlida, viable i sostenible

Els joves participants al Programa Explorer de suport a l'emprenedoria
Els joves participants al Programa Explorer de suport a l'emprenedoria | Localpres
Redacció
31 de gener del 2023
25 joves del Vallès Occidentalhan iniciat el Programa ExplorerJoves amb solucions, un programa d'impuls i suport a l'emprenedoria promogut pels Ajuntaments de Rubí, Cerdanyola i Sant Cugat i el Parc de Recerca UAB. La Masia de Can Serra va acollir dimecres la inauguració d'aquesta iniciativa, que s'allagrarà durant 12 setmanes.

En aquest temps, els joves desenvoluparan 14 projectes emprenedors gràcies a les eines que els facilitarà l'Explorer. Així, seran capaços de desenvolupar una idea de negoci sòlida, viable i sostenible enfocada a resoldre els problemes relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030 fixats per les Nacions Unides.

La formació serà en un format semipresencial i comptarà amb continguts digitals orientats a completar reptes i plantilles de treball, sessions de preguntes i respostes amb experts que ajudaran a completar les tasques setmanals, sessions en línia amb referents del món de l'emprenedoria i esdeveniments presencials.

Aquesta iniciativa d’impuls al talent jove està promoguda pel Banc Santander a través de Santander Universitats i dirigida pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE), i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.