1 de 10
horts municipals

Rubí tindrà una nova instal·lació d'horts municipals a Can Sant Joan

Es preveu que el projecte, amb una inversió de 438.000 euros, s'aprovi al març

Rubí comptarà amb una cinquantena més de parcel·les d'horts municipals | Lali Puig
per Marta Casas, Rubí | 7 de febrer de 2023 a les 11:55 |
L'Ajuntament de Rubí habilitarà una nova zona d'horts urbans municipals a Can Sant Joan, per tal d'ampliar l'oferta de parcel·les actuals, situats a Cova Solera, i seguint la mateixa filosofia dels ja existents. Aquest nou equipament disposarà de 49 parcel·les per a l'autoconsum, i se sumaran així a les 65 que ja funcionen des de l'any 2016.

El projecte previst per a la nova instal·lació, que s'aprovarà al ple del mes de març, consistirà en la rehabilitació de l'edifici auxiliar existent i modificar l'espai no edificat, amb la qual cosa també ajudarà a la preservació d'un element patrimonial, la Masia de Can Sant Joan, que és municipal.


L'espai exterior comptarà amb 49 parcel·les: 4 de 40 metres quadrats i la resta de 32, i un gran espai on hi ha arbres fruiters i vinya, i també tindrà una oficina, dos lavabos, un espai per a la neteja, una sala amb taquilles i un magatzem per a les eines d'utilització comunitària. Una gran part de l'equipament es destinarà al servei de Medi Natural, amb una oficina, un magatzem i dos vestidors. Es preveu una inversió total de 430.000 euros.

 

Participació