Crida per localitzar Ivan Montiel, originari de Rubí, desaparegut a Granada

L'home, de 47 anys, és fill d'un exregidor de l'Ajuntament i una família molt coneguda i estimada a la ciutat

Ivan Montiel, originari de Rubí, va desaparèixer a Granada dilluns passat
Ivan Montiel, originari de Rubí, va desaparèixer a Granada dilluns passat | SOS Desaparecidos
25 de febrer del 2023
Actualitzat a les 17:26h
La Guàrdia Civil i la Policia Local de Granada, així com la família, han llençat aquesta setmana un missatge per donar l'alarma de la desaparició d'Ivan Montiel, un home de 47 anys i originari de Rubí que va desaparèixer el passat 20 de febrer a Nigüelas, on vivia actualment amb els seus pares. 

Montiel, professor universitari a Nova York, és fill d'un exregidor de l'Ajuntament de Rubí i la seva família és molt coneguda i estimada a la ciutat. 

Segons el portal web SOS Desaparecidos, l'últim cop que va ser vist, Montiel vestia uns pantalons texans, una dessuadora gris i una jaqueta negra. Fa 1,72 metres d'alçada, és de complexió prima i té els cabells negres, i porta ulleres graduades.

La seva germana Ruth ha fet un vídeo a les xarxes socials per buscar totes les pistes, ja que "pot ser que estigui desorientat, ferit o confós", va sortir sense documentació, diners ni telèfon. Segons explica, podria ser a l'entorn de Nigüelas o arreu de la província de Granada. 
 

Aquest dissabte més d'un centenar de persones han participat en un dispositiu de recerca d'Ivan Montiel, que segons ha explicat la família al mitjà regional Ideal, fa poc que li van canviar la medicació d'un tractament que seguia i això pot haver-li provocat una reacció adversa. 

Diversos rubinencs han compartit la informació de contacte amb l'associació que busca persones desaparegudes, per si hi hagués la possibilitat que s'hagués desplaçat a la ciutat.